ONZE ANDERE BEDRIJVEN

Blijf op de hoogte

Prachtige nieuwe vakantie villa direct gelegen aan het Markermeer

Welkom bij Luxe Vakantie Villa Markermeer ***** in Bovenkarspel.  Wij zijn een stijlvolle en Luxe vakantiebestemming. West-Friesland is een vakantiegebied voor iedereen. Bekend om de meest indrukwekkende plaatsen. De steden Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar, en Amsterdam zijn van uit onze Luxe Vakantie Villa goed te bereiken. Maar ook voor zon, zee, strand, cultuur en natuur, het Zuiderzee Museum, Sprookjes Wonderland, en de omliggende plaatsen zijn zeker een bezoek waard. Is rust en luxe uw wens dan is Luxe Vakantie Villa Markermeer
tussen Hoorn en Enkhuizen de perfecte locatie om West-Friesland te eens goed bekijken. De meeste gasten blijven daarom ook een aantal dagen gezellig bij ons….                

De Villa is hoogwaardig afgewerkt, prachtig gelegen, met een eigen parkeerplaats, diverse terrassen, 3 slaapkamers die zijn uitgerust met comfortabele boxspring bedden (eventueel gescheiden 1,60 x 2,00 lang) de villa bied privacy en beschikt over een breedbeeld lcd tv met alle Nederlandse & Belgische TV zenders, heeft een uitgebreide keuken, grote badkamer met toilet, airconditioning/cv verwarming. U heeft eigen terras met terras meubelen, waarvan u een fantastische uitzicht heeft op het Markermeer.

Vakantie Villa Markermeer is gelegen in Bovenkarspel, tussen Hoorn en Enkhuizen en direct gelegen aan het Markermeer. Bovenkarspel is een levendig dorp met gezellige terrasjes, mooi winkelcentrum, goede restaurants en volop tradities, en er is daar altijd wat te doen.Wij hebben vanuit onze villa een prachtig uitzicht op het Markermeer. Ook zijn er schitterende golfbanen in de buurt: Westwoud ( 10 min ) Wervershoof ( 10 min )Lelystad (30 min ). We hebben zelfs een ophaalservice van het station of u kunt in 15 minuten naar de Vakantie Villa lopen vanaf het station ( Bovenkarspel-Flora) Wij nodigen u hierbij graag uit.

Suppen Bovenkarspel heet   u van harte welkom !

Suppen is : gezellig, recreatief, en sportief, kortom een heerlijke beleving voor lichaam en geest

Onze Sup Vloot vanaf nu met 8 prachtige nieuwe sup's​

Suppen Bovenkarspel is gelegen op Resort Markermeer in Bovenkarspel aan het Markermeer.. een prachtige Gezellige locatie met ondiep water waar je heerlijk Recreatief en Sportief kunt Suppen

Waarom voor ons kiezen?

prachtige locatie met ondiep water

Wij bieden u dus iets speciaals, ideaal voor een familieuitje, bedrijfsuitje, teambuilding, wij kunnen u ook een compleet arrangement aanbieden, koffie met gebak, lunch, after sup borrel, barbecue.

U vraagt en wij proberen het voor u te organiseren ! Voor meer info: Neem dan contact met ons op. 06-83328336

 Al sinds het prille begin van de liberalisering van de telecommarkt in de jaren 90 is Frank van der Zwaag Telecommunicatie actief als objectieve en onafhankelijke telecomspecialist. Eerst onder zijn eigen naam, daarna 12 jaar als Franchise winkel bij de grootste retail keten van Europa. Met inmiddels bijna 25 jaar ervaring is nu The Phone Center uitgegroeid tot een zelfstandige toonaangevende partner voor de Mobiele Consumenten en Zakelijke markt. Sterk vertegenwoordigd binnen de regio West Friesland maar ook ver daarbuiten. Doordat Telecom en computers tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn is het dan ook een logisch gevolg dat The Phone Center inmiddels ook over een team met ervaren specialisten beschikt. Zo biedt The Phone Center één loket voor al uw Telecom- en Computer diensten. 

  • telefoon reparatie

  • Samsung telefoons

  • telefoon winkel

  • telefoon reparatie bovenkarspel

  • Apple telefoons